MINŐSÉG ÉS ÁR.
A KORREKT NYOMDA 30 ÉVE VÁR!
NYOMDA:
1106 Budapest, Fehér út 10.
62-es épület
TELEFON:(+36) 80-205-428,
(+36) 1 264-4602,
260-1685, 419-4150
E-MAIL: E-mailt megjelenít
E-mailt megjelenít
30 ÉVE KORREKT A RECEPT
MagyarEnglishDeutsch

Plakát nyomtatás B2-es méretig

A plakát a reklámozás eszköze. Egy olyan nyomdaipari termék, amivel felhívhatjuk az érdeklődők figyelmét az általunk reklámozni kívánt termékekre és szolgáltatásokra. A plakát nyomtatás előtt azt kell világosan látnunk, hogy

  • milyen felhasználásra kerül a nyomtatandó plakát, és hogy
  • milyen mennyiségben van rá szükségünk.

A nyomtatásra kerülő plakát háromféle lehet:

  • kültéri
  • beltéri
  • átvilágítható plakát

A plakátnyomtatás gondos munkát és nagy odafigyelést igényel.

Ha kültéri lesz a plakát, akkor azt általában speciális alapanyagra és festékkel nyomtatják. Kis mennyiségnél inkább digitális nyomdát keressünk. A digitális nyomdáknál is eltér azonban, hogy melyik nyomda mekkora maximum méretet tud gyártani. Nagyobb mennyiségnél ofszet technológiával akár dupla B/0-s nyomatot is készíttethetünk, illetve több ív illesztésével akár óriás plakátot is gyártathatunk, aminek a mérete 504 x 238 cm.

A beltéri használatra ajánlott matt papírplakát a legkedvezőbb árú, standard minőségű megoldás rövid és középtávú marketing célokra. Az alapanyag matt felülete a lámpák fényében nem tükröződik, ezért a nyomat minden szögből jól látható. A matt plakát kihelyezése elsősorban plakátkeretben vagy poszter sínben ajánlott.

Létezik átvilágítható citylight plakát, amely félfényes felületű, kitűnő minőségű papírplakát. Jól átvilágítható, ezért világító reklámdobozokban is használható, illetve univerzálisan bárhol, ahol a fényzáróság nem követelmény.

Ha nincs nyomdakész grafikánk, akkor a plakáttervezéshez, a nyomtatásra való előkészítéshez grafikus illetve stúdió bevonása szükséges.

Van még kérdése a plakát nyomtatásról?

[ Vissza ]