MINŐSÉG ÉS ÁR.
A KORREKT NYOMDA 30 ÉVE VÁR!
NYOMDA:
1106 Budapest, Fehér út 10.
62-es épület
TELEFON:(+36) 80-205-428,
(+36) 1 264-4602,
260-1685, 419-4150
E-MAIL: E-mailt megjelenít
E-mailt megjelenít
30 ÉVE KORREKT A RECEPT
MagyarEnglishDeutsch

Ofszet nyomda Budapest egyik központjában – Cégtörténet

„Garázs nyomdából” modern felszereltségű ofszet nyomda

I. Mértékletesség és megfontoltság

A Korrekt Nyomdaipari Kft. 1990-ben alakult családi vállalkozásként. Az azóta eltelt időben egy „garázs nyomdából” 4.000 m2-en működő, és 50 főt foglalkoztató modern felszereltségű ofszet nyomda lett.

1990 óta alaposan átgondolt beruházási döntésekkel, megfontoltan fejlődünk.

 • Saját tulajdonú telephelyen működünk Budapest X. kerületében,
 • nincsenek nyomasztó hitelfizetési kötelezettségeink,
 • a minőségi igényeket messze kielégítő és immáron nagyon gazdaságos termelést lehetővé tevő modern gépparkkal rendelkezünk.

Eredményes működésünkhöz pályázati forrásokat is igénybe veszünk: háromszor nyertünk vissza nem térítendő támogatást. Ezekben az esetekben a szükséges önerővel természetesen mindig rendelkeztünk.

 • 2002-ben a Széchenyi terv segítségével 50 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyertünk, amit egy Heidelberg ofszet nyomógép vásárlására fordítottunk.
 • 2003-ban a filmnélküli nyomtatás megvalósításához (CTP) 10 millió forintos Európai Uniós vissza nem térítendő támogatást nyertünk.
 • 2005-ben ismét sikeresen pályáztunk. Az Európai Uniós pályázattal 17,8 millió forintot nyertünk, mely segítségével megvalósíthattuk a Müller Martini füzetkészítő gépsor beruházásunkat.

II. Siker, gazdaságosság és korrektség

A 2008-ban kitört gazdasági válság nemcsak nehézségeket okozott a nyomdaiparban, hanem új irányokat is kijelölt számunkra az előrelépéshez és ügyfeleink még színvonalasabb kiszolgálásához.

 • Versenyképességünk javítása érdekében lépnünk kellett, és léptünk is. Körültekintő gondolkodás után felmértük, hogy áraink csökkentésével jelentősen javíthatjuk versenyképességünket.
 • Versenyképességünk javításához hatékonyabb gépekre van szükségünk, és az üzemépület bővítésével kapacitásunkat is növelni tudjuk. A fejlesztések során ügyeltünk arra is, hogy ne vállaljuk túl magunkat, és ne kényszerüljünk semminemű kényszerpályára. Ennek legfontosabb eleme, hogy a felvett hitelek összegére minden fejlesztésünknél bőven megvan a fedezetünk.

Megfontolt fejlesztéseinknek (új üzemépület építése és gépberuházások) hamarosan jelentkeztek az eredményei, és megalapozták hosszú távú versenyképességünk javulását is.

 • Korszerű gépeink munkába állításával és a kapacitások bővítésével versenyképesebbek lettek az áraink.
 • Nyomdai munkánk minősége és a kiszolgálás színvonala továbbra is magas színvonalú.
 • Fejlődésünk biztosításához pedig kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra, és az értékesítésre. Nevünkhöz híven korrekten szolgáljuk ki partnereinket.

Megfontolt fejlesztéseinknek és az ügyfelek korrekt kiszolgálásának eredményeként 2012-ben mintegy 20%-kal növeltük árbevételünket, és ezt a növekedési ütemet azóta is tartjuk.

A növekedés egyértelműen az új piacok elérésének köszönhető. Elmondhatjuk azt is, hogy korábbi Partnereink közül jószerint senkit sem veszítünk el.

Ügyfeleink korrekt kiszolgálásában a minőségünk, megbízhatóságunk és a szolgáltatásaink a döntő érveink. Nyomdánk sikeressége nem a „vason” múlik, hiszen manapság már mindenkinek „jó vasa” van, hanem sokkal inkább a nálunk dolgozó emberek hozzáállásán, és persze szakmai kompetenciáján.

Ma már semmilyen extrát nem jelent, ha egy ofszet nyomda jó minőségben képes nyomtatni: ez az alapja a nyomdák működésének. Olyan természetes ez, mint a lélegzetvétel. A minőségi nyomtatás önmagában nem elég Partnereink megtartásához. Ezért nemcsak fejlesztéseinkre koncentrálunk, amelyekkel a nyomatok minőségét még jobban be tudjuk állítani, finomítani, hanem a megrendelőinkkel való kommunikációra és kapcsolattartásra is kiemelten figyelünk.

Partnernek tekintjük a Megrendelőt. Próbáljuk Őt minden fontos információval ellátni, és segíteni, hogy minél jobb legyen a nyomdaterméke, s ezáltal sikeresebb a vállalkozása.

 • Gyártmánygazdáink maximálisan képviselik a nyomdában, a gyártási folyamaton belül az Ügyfelet, mintha az Ők meghosszabbított kezei lennének.
 • Ügyfeleink igényeire odafigyelve „alázatosság nélkül, ám kellő alázattal” valóban kiszolgálni igyekszünk megrendelőinket, és ők érzik is ezt. Árbevételünk növekedése pedig mutatja is ügyfeleink korrekt kiszolgálásának eredményességét.

Partnereink magas színvonalú és korrekt kiszolgálásában stabil és megbízható Csapatunkra támaszkodunk. Jóformán olyanok vagyunk, mint egy nagy család, amelyben mindenki pontosan tudja a dolgát, és természetesen el is végzi határidőre.

 • A jó munkahelyi légkör megőrzése közös cél, hiszen ennek hiányában magát a munkát sem lehet jól végezni. Egy rosszkedvű kolléga kizárt, hogy a megrendelővel megfelelő stílusban tudjon kommunikálni. Ennek olyan súlyos következményei lehetnének, amit nem engedhetünk meg magunknak. Az első benyomás sok mindent eldönt, és egy mosolygós, kedves karakter nemcsak kapcsolatot épít, hanem bizalmat is teremt.
 • Igyekszünk a reális szakmai szigor és következetesség mentén szerethető munkahelyet építeni.
 • Nagyon lényeges, hogy a megrendelő szeressen hozzánk jönni. Érezze jól magát nálunk, és érezze, hogy az itt dolgozók szívesen végzik a munkájukat, rend van és tisztaság, szóval fontos az őszintén jó benyomás.

Hogyan maradhat ma fenn egy kicsi vagy egy közepes cég?
„10 évvel ezelőtt nagyon pörgött ez a gazdaság. Tele volt pénzzel, reményekkel…”
„Mára 10 nyomdából a Korrekt maradt egyedül.”


A Hatos csatorna Gazdálkodj Okosan! című műsorának cégvezetésről szóló beszélgetése Barkó Imre tulajdonos, ügyvezető igazgatóval 2013. október 4-én:III. Minőség és ár. A Korrekt Nyomda Budapesten Önre vár!

Kibővült üzemépületünkben versenyképes gépparkunkkal munkatársaink világszínvonalon gyártanak könyveket, folyóiratokat, naptárakat, szórólapokat. Külön előnyünk, hogy az egyedi, különleges, kreatív papírok nyomtatásában is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Keresse meg az Ön számára leginkább megfelelő nyomdát, ahol jobbat kap, szebbet kap gyorsabban és netán még olcsóbban is.

 • Várjuk a kihívásokat!
 • Várjuk a hívását!