MINŐSÉG ÉS ÁR.
A KORREKT NYOMDA 30 ÉVE VÁR!
NYOMDA:
1106 Budapest, Fehér út 10.
62-es épület
TELEFON:(+36) 80-205-428,
(+36) 1 264-4602,
260-1685, 419-4150
E-MAIL: E-mailt megjelenít
E-mailt megjelenít
30 ÉVE KORREKT A RECEPT
MagyarEnglishDeutsch

Hasznos linkek, linkgyűjtemények

SEO katalógus a keresőoptimalizált linkgyűjtemény sok kategóriával és alkategóriával. A kategóriákban Ön is megtalálja azokat a weboldalakat, amelyeket keres. A linkgyűjtemény minden látogatónak lehetővé teszi bejegyzés beküldését weboldaláról.


A Mapslink kategorizált weboldal gyűjteményben legalább 100 szóból állnak a bejegyzések. Ha beküldi weboldala tartalmas leírását, akkor linkje egy olyan oldalra kerül, ahol a weboldal menüjét nem számítva, egyetlen más link sincs. Lehetősége van Google térképen is elhelyezni vállalkozását, és egy webhely kép is meg fog jelenni honlapjáról. Működő linkek gyűjteménye a katalógus. A beküldött linkeket 180 naponta ellenőrzik, és a nem elérhető oldalakat törlik.


Tralala megjött Barba Papa, akinek nem csudamódon nyúlik teste, hanem egy rugalmas weboldal, amit érdemes megnézni. Nincs benne semmi barba-trükk. Ez az oldal egy olyan portál, ahol a hazai web igényes weboldalai jelennek meg egy rövid, figyelmet felkeltő bemutatkozó anyaggal. Nézd meg ezeknek az igényes weboldalaknak a gyűjteményét, és kattints rá azokra a honlapokra, amelyek felkeltik az érdeklődésedet.


Dumáld ki Te is magadból, amit a weboldaladról el szeretnél mondani a legizgalmasabb internetes magazin oldalain! Vagy kattints az oldalra és nézd meg, hogy mások mit dumálnak a weboldalukról! Kíváncsi vagy, hogy milyen témákban találsz érdekes bejegyzéseket? A gazdaság, a technológia és a tudomány világa mellett nem maradhat ki a szórakozás sem. A többi témakört nézd meg az oldalon!